Charter Bodrum - Club Marma Hotel, cu plecare din Bucuresti

Amplasare

Acest hotel este la Bodrum.

Dotări

Personalul prietenos de la recepție vă răspunde cu plăcere la orice întrebare. Clienților hotelului le stau la dispoziție o cameră de bagaje, room-service, o sală de conferințe, o spălătorie de tip self-service și o zonă pentru fumători. În spațiile comune, conexiunea Wi-Fi le oferă clienților acces (gratuit) la internet. Bunurile de consum zilnic pot fi cumpărate la supermarket. O grădină oferă mai mult spațiu pentru relaxare și odihnă în aer liber. Cei ce călătoresc cu autoturismul propriu îl pot parca gratuit în parcarea unității de cazare.

Locul de cazare

Aparatul de aer condiționat creează o atmosferă plăcută în camere. Un balcon care invită la zăbovit se găsește în dotările standard ale majorității camerelor. De asemenea, sunt disponibile un seif și un minibar. Telefonul, televizorul și WiFi-ul (contra cost) oferă un concediu confortabil. În spațiul de cazare clienții au la dispoziție papuci de casă. În baia dotată cu un duș și o cadă există un uscător de păr.

Sport/divertisment

Piscina exterioară cu zonă pentru copii se potrivește perfect pentru odihnă activă și antrenament acvatic constant. Șezlongurile ademenitoare și umbrelele ce oferă adăpost așteaptă pe terasă. Cei ce vor să facă mișcare pot alege între tenis și volei de plajă. Și iubitorii sporturilor acvatice se vor simți minunat datorită unor activități precum windsurfing, plimbări cu scuterul acvatic, hidrobicicletă, plimbări cu banana, canoe, iahting și scufundări subacvatice. În sala de fitness clienții pot face sport după o zi plină de evenimente și își pot face rezerve noi de forțe și de sănătate. Oferta de relaxare a locului de cazare cuprinde un spa și terapii prin masaj. Copyright GIATA 2004 - 2023. Multilingual, powered by www.giata.com for client no. 128259

Mâncare

Mesele se iau în unul din cele 2 restaurante. În fiecare zi este servit un mic dejun hrănitor.

vezi mai multe

Sejururi cu autocarul din Pitesti catre Club Marma Hotel, Bodrum, Turcia

Verifica tarife si disponibilitate

Solicita Oferta