Situat în Gouves (Creta-Heraklion), Club Lyda se află la 1.0 km de plaja Gouves și oferă unități de cazare cu aer condiționat, grădină și terasă în aer liber. Pentru petrecerea timpului liber oaspeții au la dispoziție activități de agrement pe timpul zilei și programe de divertisment seara. Se oferă acces gratuit la internet Wi-fi în spațiile publice. Parcarea este disponibilă la proprietate gratuit.

Sunt disponibile 140 camere. Camerele luminoase de la Club Lyda sunt dotate cu aer condiționat, Tv și seif. În camere există baie cu cadă sau duș prevăzută cu foehn. Camerele au balcon cu masă și scaune unde pot fi petrecute momente de relaxare. Fiecare cameră dispune de cană-fierbător. Fiecare unitate de cazare are frigider. Proprietatea oferă camere pentru familie cu o suprafață mai mare și un număr mai mare de paturi față de cele standard.

Club Lyda pune la dispoziția oaspeților un restaurant. Masa poate fi servită atât în interior, cît si în aer liber, pe terasă, în funcție de vreme. 2 baruri, dintre care unul la piscină, sunt disponibile cu o ofertă variată de băuturi răcoritoare și alcoolice.

Din facilitățile oferite de proprietate nu lipsesc cele spa, unde oaspeții se pot relaxa și detoxifia la saună. Club Lyda are în dotare jacuzzi În cadrul proprietatății există 3 piscine în aer liber pentru cei care doresc să se relaxeze și să se bronzeze.

Oaspeții au la dispoziție numeroase activități, atât ziua cât și seara. În timpul zilei, la Club Lyda amatorii de divertisment pot juca darts sau biliard. O altă variantă de petrecere a timpului liber la proprietate este camera de jocuri electronice. Pentru cei dornici de socializare, echipa de animatori pregătește zilnic momente de distracție în grup sau concursuri cu premii. Club Lyda organizează seri de muzică live. În anumite seri există show-uri karaoke.

Activitățile sportive nu lipsesc din variatele posibilități de petrecere a timpului liber. Orele de aerobic cu instructori specializați sunt la dispoziția celor interesați.

Copiii se pot distra la piscina special amenajată pentru ei. Pentru orele toride cei mici pot opta pentru clubul amenajat la interior, unde există jocuri și programe de animație. Pentru cei mai mici Club Lyda oferă pătuțuri și servicii de babysitting.

Facilitățile de la proprietate cuprind și o cameră pentru depozitarea bagajelor.

Club Lyda are în apropiere o plajă cu nisip. Pe plajă există șezlonguri și umbrele de plajă contra cost. Club Lyda asigură transfer gratuit la plajă pentru oaspeții hotelului.

Cel mai apropiat aeroport este Aeroportul Internaíonal Heraklion, situat la o distanță de 14 km. La cerere proprietatea organizează transfer la/de la aeroport contra cost.

vezi mai multe

Bilet avion cursă charter;

Basic catering (in functie de reglementarile actuale);

Taxe de aeroport – 95 €/pers.;

Transfer aeroport-hotel-aeroport;

7 nopți cazare;

Masa în funcție de hotelul ales;

Asistență turistică.

vezi mai multe

Taxa hotel - se plateste la fata locului;

Taxele de intrare la obiectivele turistice;

Alte taxe și cheltuieli personale;

Programe opționale;

Asigurare COVID (storno+medicala).

vezi mai multe

Sejururi cu avionul din Bucuresti catre Club Lyda, Creta, Grecia

Verifica tarife si disponibilitate

Solicita Oferta